Referenssit & Caset

Haluamme olla yrityksesi luotettava kumppani

Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja pidämme lupauksemme. Ammattitaitoinen toiminta perustuu uuden oppimiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Maailma pyörii ihmisten kautta, siksi luottamukselliset ihmissuhteet ovat tärkeä arvomme – arvostamme ihmisiä.

Pidämme asiakkaisiimme tiiviisti yhteyttä, kuulemme ja keräämme palautetta oppiaksemme sekä kehittääksemme toimintaamme. Meitä on kuvailtu luotettavaksi, ammattitaitoiseksi, laadukkaaksi, joustavaksi, nopeaksi ja ketteräksi.

Alta voit lukea lisää toiminnastamme.

SaiPa x Lprint

Lprint on toiminut yhtenä Liiga-SaiPan monivuotisista pääyhteistyökumppaneista keväästä 2021 alkaen. Pääyhteistyökumppanina Lprint tuottaa SaiPalle kokonaisvaltaisesti kaikki painopalvelut, jotka sisältävät muun muassa suunnittelu-, suurkuva-, tulostus- ja painopalvelut sekä teippaukset ja hallin somistamisen, mm. jää- ja kaukalomainokset.

”Luotettavaa, paikallista painotaloa on helppo suositella myös muille yhteistyökumppaneillemme, joiden mainoksia tuotetaan ottelutapahtumiin.”

”Arvostamme korkealle Lprintin kanssa toimiessa joustavaa ja onnistunutta palvelukokemusta.” ”Kumppanuudelle on luotu oma tilauskanava, jonka kautta yhteydenpito hoituu nopeasti. Myös toimitusajat ovat kauttaaltaan olleet nopeat ja luotettavat.”

”Hinta-laatusuhde Lprintin tuotteilla on kilpailukykyinen ja vähäiset reklamaatioitkin on hoidettu nopeasti ja ammattitaidolla.”

– Ville Koho, yritysmyyjä / Jani Valkeapää, toimitusjohtaja

CASE – Savonlinja Oy

Savonlinjan juuret juontavat vuoteen 1924, jolloin T-Fordin moottorin käynnistyessä luotiin alku nykyisen, Suomen toiseksi suurimman yksityisen bussiyhtiön alkumetreille.

Savonlinjan arvot nojaavat ystävälliseen palveluun, luotettavuuteen ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Lprint hyppäsi Savonlinjan kyytiin kesällä 2023, jolloin alkoi mukava ja mutkaton yhteismatka. Värikäs ja hymyilevä yhteistyömme on kasvanut alun bussiteippauksen pilottiprojektista kokonaisvaltaiseksi markkinointiyhteistyöksi. Nykyisin Lprint palvelee ja tuottaa Savonlinjalle painotuotteet ja markkinointimateriaalit, jotta Suomen hyväntuulisin, mukaansatempaavin, tuttavallisin ja mutkattomin bussiyhtiö kykenee palvelemaan omia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

” Haluamme olla laadukas ja palveleva yritys, tätä vaadimme myös kumppaneiltamme. Teemme yhteistyötä Lprintin kanssa, koska asiat hoituvat aina ystävällisesti, joustavasti ja ammattimaisesti yhden puheen periaatteella. Hektisessä arjessa minulla tulee olla täysi luotto kumppanin tuottaman palvelun ja tuotteen laatuun, toimitusvarmuuteen, sekä kustannustehokkuuteen. Tämä on keskeinen syy, miksi teemme yhteistyötä Lprintin kanssa. Toteaa liikennejohtaja  Ville Paasonen. ”

Hautaustoimisto ja kukkakauppa Tolvanen Oy

Paikallista perheyritysten yhteistyötä yli sukupolvien – vuosikymmenien ajan.

”Aloitimme Lprintin kanssa yhteistyön jo vuosikymmeniä sitten ja se toimii edelleen, sukupolvien vaihduttuakin. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä hautajaisohjelmiin, jotka onnistuvat tarvittaessa nopeallakin varoitusajalla.” Kiittelee yrittäjä Ville Tolvanen.

Tolvanen hyödyntää Lprintin palveluita seuraavasti:

  • graafinen suunnittelu
  • adressit
  • hautajaisohjelmat
  • roll upit
  • esitteet
  • käyntikortit
  • tilaisuuksien markkinointituotteet

CASE – Ekomia

Näyttävät Logoratkaisut vahvistamaan Ekomian brändi-ilmettä, ja lisäämään toimiston viihtyvyyttä.

Tilitoimisto Ekomia halusi päivittää toimiston brändi-ilmettä. Ekomia-logo haluttiin arvokkaasti esille, vahvistamaan brändiä henkilöstölle ja asiakkaille. Ideoimme ja suunnittelimme yhdessä Ekomian näköiset ratkaisut.

Projektin yhteydessä uusimme oviteippauksia, sekä lisäsimme nimi- ja opastekylttejä toimiston oviin.

”Luovaa asiantuntijuutta, selkeä prosessi ja ripeä toteutus. Iso suositus”! Kiittelee osakas Marko Peltonen, Tilitoimisto Ekomia Oy.

IPV x Lprint

Yhteistyö tiivistyy IPV:n kanssa, uusi sopimus on kaksi vuotinen. Yhteistyön pohja rakentuu Ukonniemi stadionin näkyvyysratkaisuihin, joiden keskiössä on vastuullisuus.

Lprint tuottaa ja asentaa stadionille mm. aitioiden sisä- ja ulkotilojen näkyvyysratkaisut, sekä haastatteluseinän, mainos- ja opastekyltit. Lisäksi kumppanuuteen kuului IPV-bussin teippaus.

”Toiminta Lprintin kanssa on joustavaa ja tehokasta. Työn laatu on erinomaista ja toimitusvarmuus on taattu. Seuran näkökulmasta Lprintin kanssa on helppo toimia sekä kehittää omia näkyvyyselementtejä”, kiittelee toiminnanjohtaja Mikko Reitti.

Imatran Pallo-Veikot on vuonna 1955 perustettu imatralainen pesäpalloseura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa korkeimmalla sarjatasolla Superpesiksessä. IPV on yksi historian menestyksekkäimmistä pesäpalloseuroista.