Referenssit

HUIPPULAATUA MONIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN!

Tuoreimmat referenssimme perustuvat uuden Ricoh-digipainokoneemme huippulaatuun. Vuoden mittaiset käyttökokemukset ja asiakastyytyväisyys ovat erinomaisia. Laatu oli avainasemassa uutta painokonetta valitessamme. Asiakkaillamme oli monia erikoistoiveita muun muassa paperilaatujen sekä eri kokoisten ja muotoisten painotuotteiden suhteen. Myös erityisesti pienet painosmäärät olivat haasteellisia. Uusi Ricoh-digipainokoneemme ratkaisi nuo ongelmat.

Peruspainotuotteiden lisäksi saamme nyt loistavaa painojälkeä myös pintakuvioiduille ja värillisille papereille. Painokoneessa on 4-väriyksikön lisäksi lisäväriyksikkö, joka mahdollistaa yhdellä ajokerralla myös joko kohdelakan tai lisävärin. Kohdelakalla saadaan vaikuttava efekti painotuotteeseen, erityisesti kun kohdelakka painetaan vaikkapa mattalaminoinnin päälle.

Lisäväri voi olla valkoinen painoväri, joka muodostaa näyttävän kokonaisuuden esimerkiksi värilliselle paperille painettuna. Valkoisen lisävärin päälle voidaan painaa myös 4-värikuva, jolloin kuva ei huku värilliseen taustaan. Uuden painokoneemme mahdollisuudet ovat todella laajat.

Henkilökuntamme antaa mieluusti lisätietoja painotuotteiden uusista vaihtoehdoista ja referenssejä nähtäväksesi.

Tervetuloa painotalolle, jossa pääset hypistelemään toteutuneita töitä omin käsin!

Hallinto & reskontra
JAANA KAIJANSINKKO
toimitusjohtaja
Puh. 0400 256 515
jaana.kaijansinkko(at)lprint.fi

Myynti & Muut palvelut
TUIJA ROTKO
yrittäjä
Puh. 040 5653 515
tuija.rotko(at)lprint.fi

Markkinointi
VILI KAIJANSINKKO
Puh. 0500 175 505

Kuljetus & markkinointi
OLLI KAIJANSINKKO
Puh. 050 4117 771
olli.kaijansinkko(at)lprint.fi

Tekninen tuki
ARJA HARTIKAINEN
Puh. 0400 442 217
tuotanto(at)lprint.fiOTA YHTEYTTÄ

Haluamme palvella Sinua kaikenlaisissa projekteissa. Yhdessä löydämme toimintaasi sopivat painoratkaisut. Palvelemme ammattitaidolla ja luotettavasti.

Soita, lähetä viestiä tai pyydä meidät käymään – katsotaan yhdessä, miten voimme olla juuri Sinulle avuksi!