PARASTA PAINOPALVELUA 80 VUOTTA!

LPRINT – Kirjapaino Seppo Oy – on moderni perheyritys, jossa laaja ja perinteikäs painoalan tuntemus yhdistyy saumattomasti nykypäivän tekniikkaan. Vaalimme painomme kunniakkaita perinteitä, mutta haluamme pysyä kaikessa toiminnassamme kehityksen kärjessä: perinteet velvoittavat laadukkaaseen painojälkeen ja nykypäivän tekniikka mahdollistaa nopeat toimitusajat ja monipuolisen tuotevalikoiman. Kaikki käyntikortista kirjaan ja suurtulosteisiin onnistuu. Teemme työmme iloisesti, suurella sydämellä ja reilun pelin hengessä.

Arvostamme yksilöllistä palvelua ja ahkeraa työntekoa. Tuotantomme perustana ovatkin pitävät aikataulut, laadukas painojälki, ympäristön huomioonottava painoprosessi, sujuva logistiikka ja korkea ammattiylpeys. Toimintatavastamme olemme saaneet paljon kiitosta. Tyytyväinen asiakas tuo aina iloisen mielen!

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

   


PYYDÄ TARJOUS

KIRJAPAINO-OSAAMISTA KAIKENLAISIIN TARPEISIIN

Monipuolinen osaaminen ja kattava painotuotevalikoima ovat Lprintin vahvuuksia. Normaalien painotuotteiden lisäksi teemme erikoistöitä, kuten stanssauksia, preeglauksia ja kohopulverointeja. Suurkuvatulostimella saat näyttävät markkinoinnin oheismateriaalit. ”Kirjailijoita” varten olemme erikoistuneet myös omakustanteiden valmistukseen. Taitamme ja painamme omakustanteet edullisesti ja vaivattomasti. Ota meihin yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa, saat meiltä rahanarvoisia teknisiä neuvoja, jotka kannattaa ottaa huomioon jo kirjoittamisen alkuvaiheessa.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN HENGESSÄ

 

Luotettava yhteistyökumppani

Lprint kommunikoi kaikessa toiminnassaan avoimesti. Reilu yhteydenpito asiakkaisiin helpottaa työnkulkua ja varmistaa molemminpuolisen tiedonkulun.

Osaava asiantuntija

Seuraamme alan kehitystä ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Lprintin tuotantokoneisto, välineet ja ohjelmistot ovat aina ajan tasalla. Kuuntelemme asiakkaitamme ja etsimme yhdessä parhaat tuoteratkaisut.

Korkea ammattietiikka

Pidämme kiinni tarjouksista ja sopimuksista, niin suullisista kuin kirjallisistakin. Laadimme tarjousten ja sopimusten sisällön mahdollisimman kattavasti ja tarkasti. Konsultoimme asiakastamme kaikissa tulkinnanvaraisissa asioissa. Asiakassuhteen salassapitovelvollisuus on ehdoton. Käsittelemme palautteet nopeasti ja tehokkaasti.

Kestävät asiakassuhteet

Tähtäämme asiakassuhteissamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja strategiseen kumppanuuteen. Välimatkoilla ei ole merkitystä, sillä tehokkaaat logistiikkapalvelumme toimivat kaikkiin suuntiin. Kaikissa työvaiheissa pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme. Meille on kunnia-asia palvella juuri Sinua!

Hallinto & reskontra
JAANA KAIJANSINKKO
Toimitusjohtaja
Puh. 0400 256 515
jaana.kaijansinkko(at)lprint.fi


VILI KAIJANSINKKO
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. 0500 175 505
vili.kaijansinkko(at)lprint.fi


Myynti & Muut palvelut
TUIJA ROTKO
Yrittäjä
Puh. 040 5653 515
tuija.rotko(at)lprint.fi


Asiakkuudet
SARI SAARINEN
Account manager
Puh. 050 557 6603
sari.saarinen(at)lprint.fi


Painoaineistot
ARJA HARTIKAINEN
Puh. 0400 442 217
tuotanto(at)lprint.fi


Painopalvelut Etelä-Karjala ja Lappeenranta

Haluamme palvella Sinua kaikenlaisissa projekteissa. Yhdessä löydämme toimintaasi sopivat painoratkaisut. Palvelemme ammattitaidolla ja luotettavasti.

Soita, lähetä viestiä tai pyydä meidät käymään – katsotaan yhdessä, miten voimme olla juuri Sinulle avuksi!